Hjärtligt Välkommen !

Här ska jag skriva om andlighet i alla dess former, ge lite tips på vägen och förhoppningsvis så kommer ni att förgylla resan med kommentarer, frågor och egna erfarenheter! Jag heter Sissi och andligheten har funnits med mig sedan barnsben, även fast jag inte blev medveten om den förrän i 18-årsåldern, då jag började inse att jag fick föraningar om saker som sedan hände .Idag har jag under 30 års tid arbetat med att ha tillit till min inre röst/intuition och accepterar de bilder och de sinnesstämningar som verkar genom min kanal till andevärlden, och jag ser det som en naturlig del av mig vilket jag känner djup tacksamhet och ödmjukhet för .
Vi är alla ljusbärare som vibrerar av energi och alla kan också mer eller mindre lära sig att utveckla sin intuition – vi kan beskriva vår mediala gåva som en förstärkt intuitiv förmåga som vi antingen fötts med eller/och arbetat fram. Många använder intuitionen utan att tänka på det eller vara medveten om den, t.ex. när du får känslan av att bara veta eller när du tänker på en speciell person som i nästa sekund ringer dig – vi använder oss av “magkänslan” eller intuitionen om du så vill.
Att vi kan utveckla vår mediala förmåga betyder inte att alla människor kan arbeta som medium , det krävs fallenhet och talang också, precis som när vissa människor har talang för att utvecklas inom t.ex. sport eller konstnärskap. Men alla kan utveckla sitt inre/sin mediala sida så att den på ett personligt plan kan hjälpa till i vardagen genom att t.ex. fatta klokare beslut, få ett inre lugn och en njutningsfullare tillvaro mm. Det finns många sätt att stärka sin intuition på, men gemensamt för tillvägagångssätten är att det handlar om att stärka och arbeta med sig själv, sitt inre. Och det är när du börjar att arbeta med dig själv som du efter vägen får insikt i om du har den där speciella gåvan för att inte bara hjälpa dig själv utan också andra.
Har du redan ett stort intresse av det mediala och din andliga sida eller har din nyfikenhet precis börjat gro? Var du än är och vem du än är!
Varmt välkommen till en själslig resa!
Namaste Sissi

2 thoughts on “Hjärtligt Välkommen !

Comments are closed.