Hur kan du utveckla din intuition,ditt sjätte sinne?

Hej!
Innan jag börjar så vill jag poängtera att jag skriver utifrån egna erfarenheter och tankar, och att medium oftast har sina egna arbetssätt där inget sätt är fel, utan rätt just för den personen, och vad som är rätt för just dig kommer du också att upptäcka med tiden.
Nu kör vi!
Förändringar börjar alltid hos oss själva för att sedan som ringar på vattnet fortplanta sig till andra dvs hur vi blir bemötta och hur vi bemöter andra.
Ett i mitt tycke enkelt sätt att börja med, är att använda sig av papper och penna dvs
en övning som gör att du kan arbeta med dina tankar och få bort gammalt skräp som du inte behöver – du får på så sätt en överblick på vad som behöver förändras. Använd dig av en anteckningsbok, block eller liknande och se till att du alltid har den tillgänglig! Skriv ner tankar, ideer, möten mm och hur du tänker kring dessa, t.ex. “ det här klarar jag inte, men skulle gärna vilja, “ jag önskar ….” ,jag mår bra när jag träffar nn osv – Sedan betar du av din lista genom att ställa frågor som : vad är det som gör att du inte tror att du klarar det? ,har du ens försökt ? Vad har min vän nn som gör att jag mår bra i hennes/hans sällskap Osv – Svaren ger dig tydlighet i vad du behöver jobba med!
Oftast kommer vi människor med ursäkter som bygger på rädsla och rädslan är den känsla som stoppar oss mest och därmed lägger hinder för vårt inre växande och vår förmåga att leva vårt liv fullt ut. Så se till eller i alla fall försök att vända dina negativa tankar till ett positivt tänk, för kom ihåg lika dras till lika och du har allt att vinna!
Så mitt råd är : trotsa dina rädslor och utmana dig själv med att kasta dig in i det du vill göra utan att analysera för mycket eller komma med undanflykter !
Omge dig med människor som får dig att skratta och som du mår bra av och gör roliga saker som får din själ att vilja dansa! Och sist men inte minst, promenera i naturen och ta del av den starka helande energi som den ger oss.
Och helt plötsligt så har du vänt dina tankar i positiv riktning och ser ett resultat och en belöning som är enorm. Jag lovar att det är värt det!
Börja idag ,så kan du imorgon säga Grattis till dig själv och din påbörjade resa till andliga utveckling!
Namaste Sissi