Många har frågor och undringar kring hur vi kan föra samtal med andevärlden!

Svaret är : att det är individuellt, alla har olika erfarenheter och upplevelser samt använder sig av olika metoder.
Personligen så är jag uppvuxen i mellersta norrland där jag var omgiven av släktingar som “såg” och som bara “visste” , när och var vissa situationer och händelser skulle inträffa, så det andliga har varit en naturlig följeslagare i hela mitt liv. Men det var inte förrän i tonåren som jag på riktigt började intressera mig för spådom och medial vägledning, och som jag förstod att många av mina släktingar hade en gåva som kunde kopplas till andevärlden. Det som var avgörande och som blev startskottet för mitt andliga arbete ,var när min mamma tog kontakt med en spådam som bodde ca 20 mil ifrån den ort vi bodde, och som siade via telefonen (hon hade en egen spålinje). Hon visade sig vara ett enormt duktigt medium som var vida känd, och min mor var mer än nöjd med sin spådom, vilket resulterade i att också jag beslöt mig för att ta kontakt.
Jag fick ett datum och ett klockslag då jag skulle ringa spådamen, men innan samtalet så beslöt jag mig för att göra klart de byxor som jag höll på att sy, (men det krånglade så jag blev lite försenad)…… Jag slog numret och hon svarade med sitt namn och ett
: – välkommen! Det första hon sa till mig var ( betänk att hon bodde 20 mil bort)
: – Jag ser att dina byxor blev bra till slut!…..
Just den meningen blev inledningen på mitt arbete med andlighet och mediumskap och än idag sänder jag denna spådam tacksamhetstankar då och då ! ( Hon är avliden sen många år tillbaka)
För att underhålla min mediala sida så mediterar jag ofta och tar mig tid i stillhet för att reflektera. På så sätt så får jag en ren kanal dvs ev “skräp” jag samlat i mitt inre har jag bearbetat och släppt.
Vad kan en seriös spåkvinna/spåman, siare/sierska, medium hjälpa dig med ?
När du kontaktar ett medium för en konsultation så är det dennes uppgift att tolka och framföra det hon/han “får in” och budskapen ska fungera som en vägledning för dig, och vad du sedan gör med den informationen är helt upp till dig. Vad jag menar är att det som förmedlas ska ses precis som det är, nämligen vägledning på livets stig och/eller bekräftelse på det du redan tänkt. Den vägledning du har fått påverkas sen utifrån de personliga val du gör ,och det är dina egna val som ger dig dina livsläxor och som i sin tur gör att du växer som individ. Så glöm inte att du själv ansvarar för ditt liv och dina val och att det aldrig är ett mediums uppgift att göra det åt dig. Om du accepterar och förstår det så kan du få stor nytta av en medial vägledning som rör de områden i ditt liv som du undrar över. En vägledning ska kännas bra för dig, du ska känna att den berikar ,ger dig balans och att den lyfter !
Du kan bl.a. få hjälp med : Borttappade saker/bortsprungna djur, Drömtydning, Relationer, Boende och Ekonomi.
Namaste Sissi