Mediala verktyg

Angel Card Reading 2Olika spåkvinnor använder sig av olika verktyg och olika tillvägagångssätt när de spår dig. Det finns väldigt många olika verktyg inom mediala kretsar såsom tarotkort, inkännande av energier, auraläsning, stenar, pendel, kaffesump-läsning, kristallkulor och rökelse. Många spåkvinnor använder sig av flera verktyg, men de flesta spåkvinnor har ett favoritverktyg som de känner är mest tillförlitligt och därför använder oftare än övriga verktyg. Om ett medium som nyligen upptäckt sin mediala förmåga har en äldre släkting som är medial, är det vanligt att den äldre släktingen lär upp det yngre mediumet inom de verktyg de själva använt under sin mediala resa.

Likheter mellan en modebloggare och ett medium
Tarotkort är ett av de vanligaste mediala verktygen och något som blivit enkelt att få tag på. Också icke-mediala personer kan handla tarotkort och lära sig hur man spår i dessa, men icke-mediala personer kan aldrig lära sig att spå lika sanningsenligt eller få in lika starka energier som äkta medium. En del medium har flera tarotkortlekar, inte alltid för att de behöver det utan för att på samma sätt som modebloggare har ett ovanligt stort intresse av pumps, har medium ett ovanligt stort intresse av spiritualitet, och istället för att handla för mycket skor handlar medium därför för mycket tarotkortlekar eller ametiststenar.

Att hitta rätt verktyg
Ett medium som nyligen upptäckt sin mediala förmåga lägger ofta ner en del pengar på att köpa olika verktyg för att kunna se vilket verktyg som passar denne bäst. En vanlig liknelse i mediala kretsar är liknelsen mellan mediala verktyg och kläder – På samma sätt som det tar tid för en person att hitta kläder denne trivs i och som passar dennes kroppsform, tar det tid för medium att hitta mediala verktyg de trivs med och som ger rättvisa till deras mediala förmåga.

Spå Online