Medium genom tiderna

fortune-teller_1711777cMedium har under århundraden berättat om saker som ska hända före dem hänt. Spåkvinnor har berättat om allt från vem som ska vinna fotbolls-VM under ett visst år och vem som ska bli president, till vilken lottorad som kommer vinna och hur människors framtida partners kommer att se ut. Medium kan likt ekonomer ofta förutse när en ekonomisk kris är på väg, dock kan de inte förklara varför krisen uppstår på samma sätt som ekonomer kan. Flera privatpersoner har vittnat om hur medium berättat saker om deras barndom som mediumet omöjligt kunnat veta sedan tidigare, och många är de individer som av ett medium fått hjälp att hitta borttappade plånböcker och vigselringar.

Världens mest kända medium
Oraklet i Delfi är ett medium som sades vara språkrör för guden Apollon. Olika ogifta lantbrukarflickor var orakel i Delfi mellan 700 år före till 500 år efter Kristus och inga greker vågade ta några avgörande beslut i livet utan att först ha rådfrågat oraklet. En av de mest kända spådomar oraklet i Delfi gav var spådomen som gavs till Oidipus föräldrar om att Oidipus skulle döda sin pappa kungen av Thebe och gifta sig med sin mamma. Oidipus blev som spädbarn ivägskickad av sina föräldrar för att undvika att den spådom oraklet sagt skulle slå in. Då Oidipus inte växte upp tillsammans med sina släktingar visste han inte vem hans föräldrar var, och utan att veta om det dödade Oidipus som vuxen sin pappa i självförsvar och gifte sig med sin mamma som efter faderns död blivit änkedrottning i riket.

Vad spåkvinnor kan hjälpa dig med
Dagens spåkvinnor ger inga spådomar lika olyckliga som de Oidipus föräldrar fick, utan dagens medium hjälper människor som står vid ett vägskäl i livet alternativt vill ha råd kring en särskild kärleks- eller jobbsituation. Då många medium har stor kunskap om stjärntecken kan de bl.a. berätta för dig om vilken typ av personer och personligheter du passar med romantiskt, samt vilken typ av personer du trivs med att ha som vänner. Prata med erfarna siare idag.

Spå Online