Vår andlighet, vår intuition !

Människor har i årtusenden sökt sig till personer som kan se in i framtiden och i våra dagar så kan vi se att behovet ökar stort. Många betraktar siare, spåmän, spåkvinnor, klarseende, drömtydare och medium som överjordiska, vilket stämmer om vi betänker kontakten med andevärlden men å andra sidan så har vi alla en intuition, mer eller mindre, och som vi alla har förmågan att utveckla. Alla människor kan inte spå andra men alla kan lära sig att utveckla sin intuition så att den underlättar i det dagliga livet, dvs vi kan se det som en talang vi föds med som t.ex. alla kan måla men det innebär inte att alla kan arbeta som konstnärer eller alla lär sig simma men inte alla har talang för att utvecklas till en professionell idrottsman/kvinna.
Vissa föds med en väl utvecklad intuition som de ofta ärvt från generationer av kvinnor och män som haft gåvan andra kan ha fått den genom olika livstrauman.

Men varför ökar intresset för andlighet?

Personligen så anser jag att vi helt enkelt är tvungna pga att vi i västvärlden under lång tid tappat vår andliga kompass genom vår övertro på det materiella – vi tror att vi kan köpa oss lycka och glädje, och därmed så konsumerar vi mer och mer som onekligen förstör både för oss själva och för moder jord. Vi måste se till att minska vår köphysteri, vår överkonsumtion som om den fortsätter leder till en förstörd miljö med förorenade och försurade vatten och utrotning av många djurarter, vilket i sin tur leder till naturkatastrofer och brist på vatten för både människor och djur.
Att fler söker sig till andligheten innebär att fler blir medvetna om att vi bör återgå till en mer jordnära och sund livsstil vilket innefattar synen på det nödvändiga i att värna vår miljö – så vi är på väg, men det är bråttom så vi bör hjälpas åt så att den positiva utvecklingen går snabbare. Vad som också är viktigt är att vi inte låter oss nedslås av onda krafter som nu visar sig runt om i vår värld, vi bör behålla lugnet och tron på att det goda alltid segrar och att kärleken är den mest kraftfulla! Efter regn kommer alltid solsken och efter kaos kommer ordning – Kom ihåg det!
Att intresset för det andliga ökar tyder också på att många blivit medvetna om att de bör ta hand om sin ande, sin själ eller sitt inre för att uppnå harmoni, att tanken är att vi först måste läka oss själva för att kunna få förmågan att hjälpa andra på ett bra sätt, och det är det som känns trösterikt i en turbulent värld.
En sak som jag ofta tar upp är vårt kreativa jag och det vill jag än en gång belysa!
Se till att du ger utrymme för din hobby, det du älskar att göra för det är då du är nära din själ mao din ande växer och frodas om den får “leka” med det den älskar att göra!
Kreativiteten är livsviktig för oss alla!

Prata med en spådam online nu och få svar på dina frågor. 

Namaste Sissi

 

Läs mer om från bloggen..