Astrologi och andlighet

Astrologin har funnits i tusentals år och astrologer menar att händelser och människors karaktärer har samband med hur planeter är placerade. Kanske har du någon gång sökt kärleken genom att kika på vilka stjärntecken du passar ihop med? Men riktigt så enkelt är det ju naturligtvis inte eftersom det är många aspekter som spelar in, som t.ex. vilken ascendent du har, klockslaget du föddes, var du föddes mm.

Horoskop

Att ställa ett horoskop är i regel ganska lätt, men det är svårare att tolka pga det invecklade “mönstren” ! Många människor känner tillit till tidningarnas horoskop men tänk på att de med en nypa salt och se det som underhållning med tanke på att ett riktigt horoskop kräver personliga uppgifter, enl ovan!
Men en skicklig astrolog kan med hjälp av det matematiska system de använder sig av ställa ett horoskop gällande en relation och få fram hur väl ni samspelar och vilka egenskaper hos andra som stämmer väl in och attraherar dina. Placeringen av planeterna mars och venus vid tidpunkten du föddes spelar stor roll när det gäller ditt kärleksliv. Ascendenten har också starkt inflytande, den visar hur du uttrycker dig, det du visar utåt, och hur andra uppfattar dig.
När du beställer ett horoskop så ska du känna till tidpunkten, platsen och datumet då du föddes så att tolkningen blir korrekt mao hur stod planeterna just där och då.

Tolv stjärntecknen

De tolv stjärntecknen delas in i fyra element : Eld ( vädur, lejon, skytt), Jord: (oxe, jungfru, stenbock), Luft: ( tvilling, våg, vattuman) Vatten: ( kräfta, skorpion, fisk)
De olika stjärntecknen tillskrivs olika drag, bla:
Oxe : lojal, lättsam, tålmodig, praktisk
Jungfru: uppriktig, skicklig, fokuserad
Stenbock : Klok, ansvarsfull, förstående
Vädur: aktiv, energisk, bestämd, självständig
Lejon : kreativ, hjärtlig, lekfull, rolig
Skytt : ärlig, äventyrslysten, rakhet
Tvilling : spontan, lekfull, kvick
Våg : diplomatisk, hänsynsfull, romantisk
Vattuman : rebellisk, vänskaplig, annorlunda
Kräfta : tillgiven, känslig, kärleksfull
Skorpion : djup, lojal, inkännande
Fisk : känslig, fridsam, fantasifull
Att ha kunskap i astrologi tycker jag personligen är värdefullt i mediumskap dvs jag kan få fler svar och de inre bilderna kan få ett annat djup. Mao att kombinera t.ex. astrologi med tarot är kraftfullt och gör att du lättare kan lita på din intuition så det finns all anledning att fördjupa sig eller om du redan har kunskapen, att använda astrologin parallellt med ljusarbetet.
Namaste Sissi

https://xn--sponline-b0a.se/