Hur man använder den helande kraften av trollstavar

Läkande trollstavar kan användas för att läka hela kroppenoch  vår aura, eller de kan användas på ett specifikt område av kroppen.”

Trollstavar finns i många former och storlekar – och är tillverkade av olika material. Många är cylindriska eller finns i många former och storlekar. Oftast har de helande stavar en rundad ände och en spetsig ände, även om båda ändarna ibland är rundade eller båda ändarna är spetsiga. Du kan använda naturliga kristaller och / eller stavar av sten för att dra fördel av stenens naturliga energiska egenskaper. Olika stenar har olika fördelar  för läkning och energier, så här kommer lite mer nyttig information.

Stavarna är känsliga riktare av energi som har olika användningsområden. När den används ordentligt kan en trollstav användas för att läka sig själv, förtrolla föremål. Trollstavar används för att fokusera och rikta energi. Sedan gamla tider har man använt stavar för att läka av helare över hela världen. Läkande stavar samlar och dirigerar energi. En trollstav förbättrar våra förmågor. Man kan också placera en trollstav nära, eller på en behållare med massageolja för att låta stavens energier infusera i oljorna, eller placera nära vattenbehållare och sedan dricka det laddade vattnet. Stavarna kan också användas vid massage. Massera kroppen med en stav hjälper till att frigöra spänningar från kroppen, samtidigt som stavens läkande energi överförs till kroppen.

Du kan också använda trollspöt för att meditera. Placera trollstaven i din vänstra hand, vänster hand är symbolisk för att ta emot energier med den spetsiga sidan av trollstaven vänd mot handleden, rundad ände mot fingrarna. Du riktar den universella energin in i den rundade spetsen och mot dig med den spetsiga änden. Se den positiva energin som tränger in i den rundade änden av staven och lämnar den spetsiga änden av trollstaven i området. Känn energin från trollstaven med din vänstra hand. Denna trollstav är nu ett objekt av makt eftersom du har gjort det så. Du kan då tänka en viss helande symbol och känna att den symbolen laddar din kropp och expanderar runt dig. Staven kommer att fungera som en katalysator för att trigga läkningsprocessen.

Energi riktas vanligtvis in i trollstaven från den rundade änden, och denna energi fokuseras sedan till något med den spetsiga änden. Du kan dra negativ energi bort från något som kan stör dig. Håll den rundade änden mot det område som påverkar dig negativt. Den negativa energin kommer nu att riktas in i stavens rundade ända och gå ut mot den spetsiga änden, som du pekar ut mot  universum. När du känner att du har tagit bort den negativa energin, vänd trollspelet så att den spetsiga änden nu är mot området, och den rundade änden vetter mot universum eller bara pekar bort från kroppsdelen, och nu kommer du att byta ut avlägsnade negativ energi med positiv energi.

Stavtekniker:

1- Staven behöver inte röra området, men den ska pekas bort från dig och mot målområdet. Rikta din trollstav mot det  önskade område för fysisk läkning. Du kan göra cirkulära rörelser med trollstaven och införliva en bön, mantra eller inkantation.

2- Rensa eventuella fysiska blockeringar. Eftersom stavar överför energi förbättrar de energiflödet genom kroppen. Rensa bort blockeringar genom att rikta trollstaven mot det blockerade området eller områdena och fokusera din energi och alla muntliga böner eller mantran som du kanske vill använda.

3- Ta bort negativ psykologisk energi från dig själv. Stavarna hjälper till att rensa blockerade vägar som hjälper till att frigöra stress, nervositet och annan negativ energi. Du kan uttala dina önskemål högt eller som en tanke. Minska stress och nervositet.

4- Rikta in chakra och aura. Kör trollspöet över kroppen och fokusera på när och var trollstaven reagerar / vibrerar. Dessa områden kräver mer uppmärksamhet från trollstaven. När staven slutar att vibrera, är du renad.

FÖRDELAR MED HELANDE STAVAR

  1. Fysisk läkning är bara en trollstav bort. Den första och mest uppenbara fördelen med att läka MED trollstavar är att de kan ge fysisk läkning. Kristallerna i de helande stavarna har speciella egenskaper som hjälper dig att omfördela din energi för att underlätta läkningsprocessen. Kom alltid ihåg att en stav är bara en stav, bara ett av många användbara verktyg. Men det fungerar och har använts i århundraden för just detta ändamål.
  2. Vill du ha bättre sexliv?

En av de vanligaste användande av trollstavar är att de kan förbättra ditt sexliv. Anledningen till detta är att läkande stavar hjälper till att hålla våra 7 chakra i linje och i fullt fungerande skick. Ett av dina chakra är sexchakra, eller sacral chakra.

  1. Negativa energier försvinner. Läkande stavar tar in energi från dig som inte är så bra och släpper bort energi som är bra och helande. Det är därför de är så effektiva att behandla så många olika saker. Du kan också lägga dem under din kudde för att minska stress eller i en tallrik eller skål runt ditt hem om du blir stressande företag.
  2. Bättre drömmar med helande stavar – Trollstavar ger inte bara fysisk läkning, de tillhandahåller också andlig helande, vilket är en viktigt del för att du ska kunna ta dej genom portalen till dina drömmars värld. 
  3. Rena din aura! – Din aura blir trött när den stöter på någon annans aura med låga energier.. Så du kan väcka den aura med en healingstav. Och allt du verkligen behöver är några minuter. Förvara den i din handväska eller portföljen på kontoret, och bara zip till vilorummet när du behöver  återhämta dig. 
  4. Prova smärtlindring på detta sätt – Om du behöver omedelbar smärtlindring innan ett problem kan diagnostiseras ordentligt, använd din healingstav för att påverka energifältet i området och applicera värme på din smärta. Återigen, kolla upp det, men tills du gör det kan du hjälpa dej själv med lite lindring och de smärtlindrande fördelar med att använda en helande stav under tiden.

Helande stavar hjälper dig att kommunicera så positivt och effektivt som du vill, oavsett om du har för avsikt att kommunicerar i den fysiska världen eller i den andliga världen. Dina relationer kommer att förbättras eftersom du nu kan både ta emot och ge information lättare.

Har du en trollstav? Vilken är din favorit upplevelse som din stav gett dig?