PÅ ANDRA SIDAN

Jodå, det finns ett liv efter detta. Den som föds, kommer att dö, det är ett som är säkert. Men döden gäller kroppen, inte för vår själ. Vi har energi i form av själar och vi vet att den energi inte kan förstöras. På samma sätt kan vår själ inte dö. Så frågan uppstår, vad gör då våra nära och kära i sitt själsliga liv, och vad är det som händer i livet efter döden?

INTE DÖMMANDE
Efter döden då någon nära och kär har gått över till andra sidan kan de se dej, och ta del av ditt liv. De vet allt om dig men kommer inte att varken störa dej eller lägga sig i det du gör. De får på inga sätt störa din integritet. De älskar dig och värnar om din lycka, även från andra sidan. De finns där och kommer att vägleda dig att visa rätt väg när du behöver det.

EN FRIDFULL VÄRLD
I himlen råder frid, eftersom själar lämnar deras girighet, sorg, ilska, sjukdom och alla deras hemska egenskaper innan de går in i himlen. Det är därför själar är väldigt lugna och fridfulla och vill att vi ska uppträda på samma sätt.

INGET PLÅGSAMT FÖRFLUTET
Om ett par inte har tillbringat god kvalitetstid tillsammans i sitt liv och om de har levt ett mycket låst kontrollerande liv tillsammans så finns det en möjlighet att de inte återförenas i himlen. Detta beror på att själar är mycket självständiga och inte beroende av något. Om de ogillar någon kommer deras vägar inte att korsas igen. Man väljer att avstå helt enkelt.

SPECIFIKA JOBB
Dina nära och kära kommer att hjälpa dig när det uppstår svåra situationer i ditt liv, men de har också andra arbetsuppgifter på andra sidan. Det här är mycket specifika jobb. Till exempel, om en person dog på grund av att ha druckit alkohol, så skulle han ge tecken till människor som är beroende av alkoholer för att få dem att känna att det är en fel vana.

OMEDVETET SLÄKTSKAP
Det finns egentligen ingen början eller slut på livet. Du fanns i himlen redan innan du föddes. Du har också några speciella band till de familjemedlemmar, förfäder som du inte ens träffat i ditt nuvarande liv, som var bortgångna långt innan du föddes. Det beror på att du hade ett liv före födelsen med dem. Ibland skickar även dessa familjemedlemmar också tecken och meddelanden för att kommunicera med dig.

HIMMELEN, ALLT DU BEHÖVER
Himlen är den värld den verkliga världen, där du egentlige vill vara. Det är den världen som är din drömvärld, och som du föreställt dig att leva i. Om du gillar att tillbringa tid på en strand så har du en strand i din himmel. Om du gillar regn, kommer du ha regn där. Om du gillar blommor kommer det att finnas blommor runt omkring dej. Precis som din egen fantasi så har himlen inga gränser. Det finns ingen tid, inget väder, ingen dag och ingen natt.

EN ODÖDLIG PERSONLIGHET
Personligheten dör och försvinner inte. Den förblir samma även i himlen. Känslan av humor, sättet att skratta och åt vad du skrattar är den samma. Så om du skulle vara möta någon från andra sidan, kanske genom ett medium, så kommer du känna igen personen som den personen var och uttryckte sej i livet. Det är väldigt enkelt, de lämnar sina sorger och besvär här när de träder över till andra sidan och glädjen och skrattet blir än tydligare på andra sidan.

UNIVERSALT SPRÅK
Även om ett medium inte kan språket för person som hen försöker ansluta sig till, kan hen ändå skapa en kommunikation med den man söker kontakt med. Detta beror på att själar har sitt eget unika språk. Ibland använder våra nära och kära hela läsarens kropp för att förmedla sina känslor.

HUSDJUREN VI HAR I HIMMELEN
Husdjur är som våra familjemedlemmar. Vi är kopplade till dem både fysiskt och känslomässigt. Vi har tusentals minnen med dem. Det är anledningen till att det är en mycket smärtsam process att förlora ett husdjur. Men vi måste förstå att guds skapelse måste återvända till guden, en dag. I enkla ord går husdjur också till himlen efter döden. De kan också se oss i varje ögonblick i vårt liv. En dag möter vi dem i himlen.

ÅNGER
Självmord är en sak som kommer att lämna våra familjemedlemmar och nära och kära i stor smärta och sorg. Den som begår självmord kommer också till himlen och kommer definitivt att hitta den frid som personen sökte. Men de ångrar sitt beslut att med utfört självmord eftersom de inser att det inte var dags att avsluta deras liv.