Livet är magiskt

Klev upp i morse och gick raka vägen ut i skogen i mitt nattlinne och bara fötter, morgondaggen kittlade under mina fötter och när jag kommit till en liten glänta sträckte jag armarna upp i skyn och omfamnade dagen med kärlek och värme.
Är underbart att ha skogen bakom huset, älven rinner förbi på andra sidan och vi bor längst ute på en holme. I skogen sägs det att det funnits ett kloster en gång i tiden och arkeologer har hittat en del fynd som tyder på att det kan vara sant. Senare på sommaren kan man hitta gott om blåbär och vi har massor av ekorrar som vi matar med nötter om vintern.
Närheten till naturen har alltid varit viktig för mig, hämtar energi, kunskap och även healing därifrån. Att höra ljudet från älven alla dygnets timmar ger en lugn och harmonisk rytm i allt jag gör.
När jag vaknade i morse hade jag en härlig känsla i hela kroppen, ni vet den där känslan när man längtar efter något man har höga förväntningar om. Fjärilar som flyger omkring i magen och alla sinnen är öppna för intryck. Denna dag kommer bli fantastisk, känner det i hela min kropp och något väldigt positivt kommer att ske.
Dagens budskap till dig är:
Du vilar i kärlek