Dagens runor #2

Har även idag dragit tre runor & den första symboliserar det som varit:

EHWAZ – Häst

Symboliserar förlyttning, en positiv förändring som innebär resa/byte av bostad/arbetsplats.

Min inre röst säger mig att något plötsligt fått dig att ändra riktning i livet och ser på saker med en ny klarhet och visdom. Din andliga utveckling går framåt och du känner dig mer stark en någonsin. Du vågar ta tag i saker som tidigare känts känsliga/jobbiga med en nyvunnen kraft. 

Nuet:

OTHALA – Odal

Symboliserar förrfäder, traditioner & arv och rikedom i form av egendomar och liknande.

Min inre röst säger mig att saker som tidigare lagts åt sidan som hade stor betydelse i din barndom/ungdom nu plockats fram igen. Kan vara ett gammalt intresse som återupptagits idag. Känns även som att kärleken finns i luften, är du i en relation redan så blommar den upp och den passion som fanns i början återvänder. Njut av nuet fullt ut.

Framtiden:

MANNAZ – Människo

Symboliserar det  ömsesidiga beroendet mellan människor. Tyder på goda relationer, hjälp och stöd finns hos vänner och familj.

Min inre röst säger mig att det är nu du skapar banden, kliver ur “puppan” och sträcker ut dina nya vingar, du har nåt målet, hittat dig själv och vet vad du vill och klarar av. Detta är din tid.

Jag vill även lägga till ett budskap:

Du tar emot livet som det är”