Drömmarnas betydelse

Vaknade i morse och försökte gripa tag i det jag drömt, kände hur jag närmade mig kärnan men när jag nästan var framma blev allt suddigt igen. Varför är det ibland så svårt att minnas sina drömmar?
Visste ni att drömmar har en helande kraft, det undermedvetna arbetar med intrycken som skett under dagen. Ofta när man vaknar minns man ingenting om vad man drömt men man kan ha en speciell känsla i kroppen. Den känslan ska man ta fasta på för den vill säga något viktigt. Ibland kan det vara något man måste ta tag i, arbeta med sig själv. Andra gånger vill den känslan bara säga att man är på rätt väg.
Anhöriga som gått bort brukar också försöka hälsa på sina nära och kära i drömmarna, detta för att inte skrämma. Känner ofta doften av farmors handkräm, den där speciella som hon smörjde in sig i varje kväll innan hon la sig, kan ibland också höra ljudet från hennes inoperade hjärtklaff som tickade som en klocka “tick, tack” i takt med hennes hjärtslag. Då vet jag att hon är här och omfamnar oss med sin starka kärlek.
Dagens budskap:
Du får all hjälp du behöver