Dagens runor #3

Så har jag dragit och tolkat dagens runor.
Som vanligt börjar vi med runan som står för det förflutna, det som redan varit:

MANNAZ – Människo
Symboliserar det ömsesidiga beroendet mellan människor. Tyder på goda relationer, hjälp och stöd från släkt, vänner och familj.

Min tolkning idag är att tiden är inne för att vara uppmärksam på om någon i din närhet behöver din hjälp, någon som sällan sträcker ut sin hand för att be om något. Finns där.

Nuet:

WUNJA – Glädje

Som kom upp och ned, varslar därmed om försämrade relationer så var aktsam och uppmärksam.

Min inre röst säger mig att detta handlar om kommunikation, Det är mycket viktigt att du kommunicerar med dina närmaste just nu, förklara vad du känner och även varför du ibland drar dig undan. Se till så inte missförstånd skapas.

Framtiden:

RAIDHO – Vagn

Symboliserar resor på jorden och i själsdjupet. En trevlig och givande resa förestår.

Min inre röst säger mig att detta handlar om en andlig resa som kommer att få dig på helt nya spår i livet, du kommer få klarhet i hur saker och ting verkligen är. Kom ihåg att den enda sanna tron är den som känns sann i just ditt hjärta.