Dagens runor

Så var det då dags för dagens runor och som vanligt börjar jag med:

Det som varit:

Isa: Utmaning, frustration. Psykologiska blokeringar i tanke eller handling. Inget händer. Allt står still. Sökande efter klarhet. Runan förstärker runorna runt omkring den. Isrunan står för stagnering och en passionslös existens. Livets gång kan verka suddig just nu, men om du anstränger dig och envisas så kommer du att se bättre dagar.

Nuet:

Nauthiz: Naudhiz symboliserar otillfreddställda behov och problem i relationer. Just nu bör du vara försiktigt i allt du gör. Det kan också vara så att du nu lär dig ett av livets hårdaste läxor och att du blir starkare när allt är förbi.

Resultatet:

Perthro: Osäkerhet, hemligheter, mysterier, dolda saker och ockulta förmågor. Initiering, kunskap om ens öde, kunskap om framtiden, att bestämma ens framtid. Evolution, gemenskap och glädje. Mysterier kommer att avslöjas. Du kommer att se klarare på allt snart. Turen står på din sida. Dra fördel av denna tursamma period.

Min inre röst säger mig att det varit mycket sista tiden men att saker och ting kommer att vända till det bättre, uppförsbacken blir till nedförslut och livet börjar spira som blommorna om våren.