Vinterns vackra skrud :)

Här uppe i norr kan det nästan kännas som ett evigt mörker när hösten och sedan vintern slår till, men det finns ljusglimtar även då. Nu börjar vi gå mot ljusare tider, sakta men säkert och då är det gnistrande vackert med snön som täcker marken och trädens grenar. Jag tycker alla årstider har sin egen speciella tjusning och snart åker grillen fram här hemma (sambon får grilla, hihi). 

Denna årstid ger i alla fall mycket tid till meditation och även till utveckling av de gåvor jag har, läser mycket och gör även andliga resor i mitt inre och hittar nya vägar att vandra. Känner att jag är i nära kontakt med mina guider speciellt den guide jag kallar Gus. Gus har alltid funnits med mig och känns som en självklar del av min vardag. Har du en guide, eller kanske flera? Skriv gärna en kommentar och berätta lite, är alltid roligt att ta del av andras erfarenheter 🙂 

Aila

Vill du veta mer? Du når mig på spålive.se och Synskonline.se