Våra andliga guider!

Det är viktigt att ha ett öppet sinne om du vill ha kontakt med dina guider!
Dina guider finns med dig genom livet för att hjälpa dig att hålla dig på din livsväg, för att ge dig guidning genom livet och de kommunicerar ofta med oss utan att vi är medveten om det. Och om du tänker tillbaka på de gånger du “bara vet”, när du känner på dig vad du ska göra pga att en osynlig kraft säger så , det är då du får vägledning och har kontakt med dina hjälpare.
För att du ska kunna kommunicera medvetet med dina guider så krävs det övning och tålamod och de försöker ofta ta kontakt genom drömmar eller när du är i ett avslappnat tillstånd som när du t.ex. mediterar. Lägg märke till de bilder som kommer i drömmen eller när du mediterar, hur är känslan? Skriv gärna ner vad som kommer och hur det påverkar dig och lägg märke till återkommande drömmar. Om du fortsätter att skriva ner dina upplevelser så att det blir en vana så kommer du att upptäcka mönster och så småningom också ord och meningar som gör att du på ett naturligt sätt kan ha kontakt med dina guider.
När vi var barn så hade vi en naturlig kontakt med våra ljushjälpare oftast genom det vi människor kallar fantasi t.ex. en låtsaskompis eller meningar som bara kom från ingenstans medan vi ju äldre vi blir får blockeringar som kan bottna i olösta känslor från upplevelser vi haft.
Du ska komma ihåg att du alltid har dina guider med dig, att de alltid finns vid din sida för att bistå dig när du behöver det, så tala med dem, säg högt dina önskningar och det du vill ha råd om för de hör och arbetar ständigt för ditt bästa.
När du har kommit en bit på vägen i din tolkning av bilder och ord så kan du lära dig att kanalisera ( få fram vad som kommer från ditt omedvetna och från andevärlden ) och här är ett förslag på hur du kan gå till väga:
1. Börja med att sätta dig på en plats där du känner dig bekväm och kan slappna av, bort från tvbrus och telefoner.
Slut dina ögon och föreställ dig en otroligt vacker äng med otal ängsblommor – Du går på ängen och du känner doften av blommorna och du hör fågelkvitter och humlor och bin som ivrigt samlar sin näktar! – Du känner hur solen värmer din kropp och att den gör dig helt avslappnad! Du njuter av dofterna, värmen, ljuden och synen och du fortsätter att gå genom denna vackra äng!
2. När du kommer till slutet av ängen så ser du en stig som du följer och du lägger märke till de ståtliga träden och alla skogens dofter! Och du fortsätter att gå i en njutningsfylld takt.
3. Långt där framme tornar ett hus upp, ett hus som har alla de egenskaper som du uppskattar och det är den vackraste byggnad du någonsin sett, ju närmare du kommer ju mer häpnas du.
4. Du är framme vid det vackra huset och du öppnar dörren och möts av ett gudomligt ljus och du känner harmonin i detta stora, ljusa och vackra rum.
5. En gestalt av ljus kommer emot dig och du känner bara kärlek och ett stort lugn som breder ut sig i ditt inre – Du möter och omfamnas av din guide!
6. Stanna nära din guide och forma de frågor du har i ditt inre, och se vilka svar och budskap du får – Ta dig tid och stanna där så länge som ditt inre säger!
7. När du är klar så tackar du din guide och vänder om för att gå samma väg som du kom. Och när du är framme från den punkt du startade ifrån så känner du sakta hur du återvänder till din kropp och då kan du med fördel skriva ner de budskap som du fått av din guide.
Namaste Sissi